Myš domácí se v průměru dožívá 1 roku. Její tělo dorůstá až 10cm a váží maximálně 30g.
Samice jsou od 2. měsíce svého života pohlavně dospělé (březost 3 týdny) a mají cca 6 mláďat ve vrhu.
Myš domácí může šířit různé choroboplodné zárodky, poškozovat zboží a stavební prvky.
01
Průzkum
Při průzkumu se soustředíme hlavně na výskyt trusu, znečištění močí a stopy po hlodání. Poté vyhodnotíme stupeň zamoření a zvolíme nejlepší možnost provedení deratizace.
02
Deratizace myší
Užíváme široké spektrum nástrah s rozličnými účinnými látkami, které jsou míchány s cukrem, masokostní moučkou, vitamíny či jinými atraktanty. Aplikujeme podle výsledků předvnadění vždy tu nástrahu, která je myší nejlépe přijímána. Nejvhodnější technologii volíme podle místních podmínek na základě výsledků průzkumu (bariérová, terčová či pulsační metoda).
03
Cena
Výslednou cenu zákroku nelze určit předem.
O ceně rozhoduje řada faktorů, které jsou patrné až při průzkumu jako např.
- stupeň zamoření hlodavci. - poloha ošetřovaného objektu. - stavební členitost. - zdroje a rozvody tepla. - potravinové zdroje a jejich dostupnost pro hlodavce.
Deratizace myší
Myš domácí (Mus musculus)
Myš domácí se v průměru dožívá 1 roku. Její tělo dorůstá až 10cm a váží maximálně 30g.
Samice jsou od 2. měsíce svého života pohlavně dospělé (březost 3 týdny) a mají cca 6 mláďat ve vrhu.
Myš domácí může šířit různé choroboplodné zárodky, poškozovat zboží a stavební prvky.
Průzkum
Při průzkumu se soustředíme hlavně na výskyt trusu, znečištění močí a stopy po hlodání. Poté vyhodnotíme stupeň zamoření a zvolíme nejlepší možnost provedení deratizace.
Deratizace myší
Užíváme široké spektrum nástrah s rozličnými účinnými látkami, které jsou míchány s cukrem, masokostní moučkou, vitamíny či jinými atraktanty.
Aplikujeme podle výsledků předvnadění vždy tu nástrahu, která je myší nejlépe přijímána. Nejvhodnější technologii volíme podle místních podmínek na základě výsledků průzkumu (bariérová, terčová či pulsační metoda).
Cena
Výslednou cenu zákroku nelze určit předem.
O ceně rozhoduje řada faktorů, které jsou patrné až při průzkumu jako např.
- stupeň zamoření hlodavci.
- poloha ošetřovaného objektu.
- stavební členitost.
- zdroje a rozvody tepla.
- potravinové zdroje a jejich dostupnost pro hlodavce.